NBV Site

Tips voor beginnende ondernemers

Geplaatst op

Steeds meer mensen besluiten om te starten als ondernemer. Het aantal zzp-ers is sterk aan het groeien. Om als ondernemer te starten zijn er een aantal zaken van belang. We geven graag een aantal tips om op een goede manier te starten.

Schrijf je in bij de kamer van koophandel

Om officieel te starten met je bedrijf is het belangrijk om jezelf in te schrijven bij de kamer van koophandel. HIer moet je de naam opgeven van je nieuwe bedrijf. Kies een duidelijk en goede naam. Het moet een naam zijn die uniek is en direct blijft hangen bij de mensen. De kamer van koophandel geeft vervolgens aan de Belastingdienst door dat je gestart bent als ondernemer. Zo krijg je ook een btw nummer. Tenminste als het bedrijf ook btw plichtig is.

Een goede website

Het is goed om een URL check te doen. Hiermee is het mogelijk om te kijken of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Als dit het geval is dan is het goed om de naam direct vast te leggen. Laat vervolgens een mooie website bouwen waar je trots op bent. De website zal het gezicht worden van je bedrijf. Het is ook goed om op social media je bedrijf onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Kies voor de juiste kanalen om zo goed te scoren. Vergeet hier ook video niet bij en de juiste blogs.

Netwerken

Naast goede marketing is het ook belangrijk om offline te gaan netwerken. Hier zijn er volop kansen. Bouw het netwerk op door contact te zoeken met mensen die je in contact kunnen brengen met de juiste mensen. Ga niet voor de directe sale. Bouw aan een relatie met de mensen die je aan een sale kunnen helpen. Hier liggen veel meer kansen dan je denkt en zou verwachten.

Gerelateerde berichten

Gratis reclame, zo doe je dat

Maximale reclame met een minimaal budget. Klinkt goed hè? Er zijn mogelijkheden om dit waar te maken. Dit hoeft geen geld te kosten, alleen wat...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden