Partners

Tweedehands Kantoormeubels

Met tweedehands kantoormeubelen kun je een nieuw kantoorpand op goedkope wijze inrichten. Begin goedkoop!

ERP systemen

Enterprise Resource Planning systemen zijn vrijwel onmisbaar in het bedrijfsleven, zeker voor grotere bedrijven. Daarbij is het voor sommige mensen nog niet helder wat een erp systeem precies is. Op erpvergelijken.be krijgt u antwoord op de vraag wat is erp?

Begrafenisverzekering

Een begrafenisverzekering vergelijken doe je via Uitvaartverzekeringwijzer.net. Deze website is een onafhankelijk informatiecentrum waar je  alle informatie omtrent uitvaartverzekeringen vindt.

Luisteren als onderdeel van managementtrainingen

Raadgevende leiders moeten worden getraind om goede luisteraars te zijn, anders kunnen ze misschien geen goed geïnformeerde beslissingen nemen. Het ontwikkelen van luisterskills is onderdeel van de verkooptraining door Proftrainingen.nl.

Biodegradable packaging

Investeer in duurzaamheid door de verpakkingen van jouw producten te voorzien van volledig afbreekbare PaperFoam biodegradable packaging .

Wanneer heb je recht op partneralimentatie?

Wanneer jij en je partner uit elkaar gaan, dan heeft dit verschillende financiele consequenties. Een daarvan is het betalen van partneralimentatie. Doet je partner dit niet, dan kun je een bedrijf inschakelen om je partneralimentatie te laten innen.