NBV Site

Stickers laten drukken? Denk hieraan

Geplaatst op

Stickers je kent ze waarschijnlijk wel van je kinderen of je eigen kindertijd. Misschien gebruik je ze nu nog wel eens voor een scrapbook of een verjaardagskaart. Stickers zijn niet alleen leuk of handig voor het decoreren van fotos of papieren maar kunnen ook nut hebben. Denk bijvoorbeeld aan stickers voor je bedrijf of organisatie. Stickers kunnen dienen als reclame om uit te delen op een evenement of te plakken op verpakkingen. Stickers kunnen ook gebruikt worden in het bedrijf. Denk aan in of uitgang stickers of stickers voor op de deur. Het kan dus enorm handig zijn om stickers laten drukken. Dit kan ook een leuk idee zijn voor mensen die stickers gebruiken voor eigen gebruik. Dus in een scrapbook of op een kinderkamer. 

Wat heb ik aan zelf bedrukte stickers?

Voor een bedrijf kunnen zelf bedrukte stickers enorm handig zijn. Wanneer je op een evenement bent kan je ze bijvoorbeeld uitdelen met een folder erbij. Bij een bestelling kan je ook een aantal stickers toevoegen. Verder kan je ook je voertuigen of reclameborden laten bestickeren. Stickers kunnen op deze manier zorgen voor veel reclame. De stickers kunnen ook op enveloppen en dozen geplakt worden. Een makkelijke manier om je verpakkingen te voorzien van een naam of logo. Gedrukte stickers kunnen ook dienen voor leuke doelen zoals hobby’s of het inrichten van kinderkamers. Een scrapbook van je vakantie wordt heel origineel wanneer je je eigen stickers laat drukken. Het drukken van een leuke grote sticker voor de deur van de kinderkamer of de muur kan ook ontzettend leuk zijn.

Waar kan ik stickers laten drukken?

De meeste drukkerijen bieden de opties tot het laten drukken van stickers. Informeer bij verschillende drukkerijen naar hun services en producten. De meeste drukkerijen zullen niet erg duur zijn. Wanneer je lokaal geen geschikt bedrijf kan vinden, kan je altijd zoeken op internet naar een drukkerij. De producten kunnen makkelijk en goedkoop opgestuurd worden. Online kun je de prijzen onderling goed vergelijken. Hoe meer je besteld hoe goedkoper de bestelling vaak zal zijn.

Gerelateerde berichten

Gratis reclame, zo doe je dat

Maximale reclame met een minimaal budget. Klinkt goed hè? Er zijn mogelijkheden om dit waar te maken. Dit hoeft geen geld te kosten, alleen wat...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden