NBV Site

Jouw eigen cPanel managed VPS server

Geplaatst op

Ben je als ondernemer al bekend met een cPanel managed VPS server? Wanneer je dit nog niet bent, is het een goed idee om hier meer over te weten te komen. Je kunt er namelijk veel voordelen aan behalen als je weet wat je ermee kunt. Jouw bedrijf zal bijvoorbeeld enorm gaan groeien. Daarbij moet je ook gaan kijken waar je jouw server aan gaat schaffen. Een van de mogelijkheden die je hebt, is Snel.com. Maar wat houdt deze server in en wat kun je ermee bereiken? Onderstaande informatie helpt jou aan alle kennis.

De basis van een cPanel managed VPS server

Voordat je de cPanel managed VPS server aanschaft, moet je eerst weten wat het inhoudt. cPanel is een controlpanel waar klanten in kunnen loggen om een domeinnaam en e-mail te beheren. Hieraan is een WHM gekoppeld, waarmee je de klanten aan kunt maken en alle aspecten van de server kunt beheren. Zo kun je de updates eenvoudig uitvoeren en PHP instellingen plaatsen. Doordat je werkt met VPS is jouw hoofdserver weer onderverdeeld in een aantal kleinere servers, waardoor alles van elkaar gescheiden kan gaan worden. Hierdoor weet je gelijk waar de problemen zitten.

Geen vertragingen meer op de server

De cPanel managed VPS server zorgt er dus voor dat je verschillende domeinen met elkaar kunt verbinden. Je kunt de instellingen zo plaatsen dat je geen vertragingen meer oploopt en dat alles op de website soepel blijft verlopen. Dit is belangrijk voor jou als ondernemer. Je moet er immers voor zorgen dat klanten geen hinder ondervinden tijdens het vinden van informatie en het aanschaffen van producten en diensten. Hierdoor gaat jouw omzet automatisch ook omhoog. Klanten gaan immers minder snel naar concurrenten toe die dezelfde producten en diensten aanbieden tegen ongeveer dezelfde prijzen.

De prestaties direct zichtbaar

Dankzij de cPanel managed VPS server kun je jouw domein eenvoudig beheren. Hiervoor hoef je alleen maar in te loggen op de server. Je ziet de prestaties in beeld, waardoor je ook gelijk nieuwe instellingen kunt plaatsen indien nodig. Hierdoor zal jouw website optimaal blijven presteren. Je zult hier dus wel enige kennis van zaken voor moeten hebben. Je moet immers snel kunnen schakelen, zodat jouw potentiële klanten niet overstappen naar concurrenten. Je kunt per domein alles gelijk zien en je hoeft dus niet meer te gokken waar het probleem zich zal bevinden op de server.

Weinig extra kosten te maken

Zoals je ziet, kun je dus veel bereiken met een cPanel managed VPS server. Wanneer je de server aanschaft, ben je nooit veel geld kwijt. Doordat je veel zelf moet regelen, hoef je niet te betalen voor de extra service. Dit houdt dan weer wel in dat je moet weten wat je doet. Het kan daarom alsnog aan te raden zijn om een specialist in dienst te nemen. Dit kun je immers wederom zo duur maken als je zelf wilt en je hoeft daarna alleen nog maar te genieten van alle voordelen van de server. 

Gerelateerde berichten

Gratis reclame, zo doe je dat

Maximale reclame met een minimaal budget. Klinkt goed hè? Er zijn mogelijkheden om dit waar te maken. Dit hoeft geen geld te kosten, alleen wat...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden