NBV Site

geschenkverpakkingen laten afdrukken? 5 tips

Geplaatst op

Relatiegeschenken zijn handige bindmiddelen voor je bedrijf. Niet alleen bindt het klanten aan je bedrijf het is ook een uitstekende manier om reclame te maken en nieuwe klanten aan te trekken. Relatiegeschenken kunnen allerlei dingen zijn, simpele dingen zoals pennen of sleutelhangers maar ook grotere dingen zoals een wijnkist naar een goede klant. Je wilt daarom dat alle geschenken van groot tot klein er super goed uitzien. Niet alleen het product maar ook de verpakking. Een mooie schone bedrukte kartonnen doos zal er beter uitzien dan een oud bruin kartonnetje dat je nog ergens gevonden hebt. Een goede verpakking geeft ook reclame overal waar het pakketje of de brief komt is jouw bedrijfsnaam te zien. Het kan daarom een erg goed idee zijn om geschenkverpakkingen laten afdrukken.

Waar moet ik opletten bij het laten drukken van de verpakkingen?

Wanneer je geschenkverpakkingen laat drukken zijn er veel dingen waarop je moet letten. Daarom geven we je 5 tips waarmee je de perfecte geschenkverpakking kan laten drukken.
1. Kies een voordelige en professionele drukker. Je wilt zeker weten dat ze de klus naar behoren kunnen klaren.
2. Laat je ontwerp controleren door de drukker. De drukker zal weten of de afbeelding op de verpakking zal passen. Wanneer de afbeelding er vreemd opstaat zal dit niet mooi zijn.
3. Denk niet alleen aan grote verpakkingen maar ook aan enveloppen. Vooral enveloppen zijn belangrijk, hier zal al je post in verstuurd worden.
4. Ga voor heldere en duidelijke afbeeldingen op je verpakking. Zorg dat je logo of bedrijfsnaam centraal te zien is.
5.De verpakking moet het visitekaartje van je bedrijf worden. Deze verpakking zal vaak het eerste zijn waarmee mensen in aanraking komen met je bedrijf. Zorg dus voor een goede eerste indruk.

Waar vind ik een drukker?

Het vinden van een drukker is niet moeilijk, kijk lokaal bij de verschillende drukkerijen. Wanneer je hier geen geschikte drukkerij kan vinden, kan je kijken op internet. Op internet staan duizenden resultaten. Kies hier de voordeligste optie voor jouw bedrijf.

Gerelateerde berichten

Gratis reclame, zo doe je dat

Maximale reclame met een minimaal budget. Klinkt goed hè? Er zijn mogelijkheden om dit waar te maken. Dit hoeft geen geld te kosten, alleen wat...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden