NBV Site

De finesse van Parker en Lamy vulpennen

Geplaatst op

Afscheid nemen van een collega die met pensioen gaat, overstapt naar een ander bedrijf of extra in het zonnetje mag worden gezet tijdens een jubileum, vereist een passend aandenken. Een vulpen, meestal voorzien van een persoonlijke inscriptie, is nog steeds een van de meest populaire relatiegeschenken. Pennen gaan lang mee, laten zich goed voorzien van een inscriptie en veel bekende merken hebben vaak speciale pennen die slechts in beperkte oplage worden gemaakt.

De elegantie van een Parker pen

Parker pennen bestaan al sinds het jaar 1888 en zijn geliefde items om weg te geven als relatiegeschenk. Pennen van het merk Parker zijn beschikbaar als vulpen, rollerball en vulpotlood. Parker pennen worden in verschillende modellen vervaardigd. Het goedkoopste en meest gebruikte model is de Parker Vector en het duurste model, dat rond de €325,- kost, is de Duofold. Parker pennen onderscheiden zich van andere merken doordat elk model zonder uitzondering een zeer karakteristieke en elegante uitstraling heeft en degelijk in de hand ligt.

Lamy vulpennen: stevig en betrouwbaar

Lamy vulpennen zijn wellicht wat minder bekend dan de Parker pennen, maar zijn in vrijwel elk kantoor wel te vinden. Lamy is een van oorsprong Duits bedrijf en vervaardigt allerlei soorten pennen: van vulpennen tot ballpoints en van vulpotloden tot mechanische potloden. Als relatiegeschenk zijn vooral de mechanische potloden en bijbehorende accessoires populair. In tegenstelling tot andere pennen die door Lamy worden gefabriceerd, is het bij het de mechanisch potlood van Lamy namelijk eenvoudiger om deze van een inscriptie of logo te voorzien.

Lamy en Parker pen bestellen

Wilt u een mechanische Lamy pen van een inscriptie laten voorzien of een Parker vulpen bestellen om bijvoorbeeld  als relatiegeschenk weg te geven, dan kunt u deze online aanschaffen. Tijdens het bestelproces kunt u direct de tekst voor de inscriptie aangeven en daar betaalt u doorgaans maar een klein bedrag extra voor.

Gerelateerde berichten

Gratis reclame, zo doe je dat

Maximale reclame met een minimaal budget. Klinkt goed hè? Er zijn mogelijkheden om dit waar te maken. Dit hoeft geen geld te kosten, alleen wat...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden