NBV Site

De diensten van de ICT kringloop

Geplaatst op

Oude elektronica kun je gemakkelijk een tweede leven bieden door ze in te leveren bij de ICT kringloop. Maar hier kun je voor nog meer diensten, wat ICT en elektronica, terecht. Zo kun je bij de ICT kringloop bijvoorbeeld naast inleveren, ook zelf tweedehands elektronica kopen. Dit bespaart een hoop geld en vaak zijn de apparaten zo gerepareerd dat ze het weer werken alsof ze nieuw zijn. Wat zijn de diensten van de ICT kringloop en hoe kun je hier gebruik van maken?

Tweedehands elektronica kopen

Bij de ICT kringloop kun je terecht voor verschillende soorten elektronica en allerlei benodigdheden voor jouw apparaten. Je kunt hier al een desktop PC kopen vanaf €30,-. Heb je een nieuwe kabel voor je laptop nodig? Kom dan langs in de winkel om te kijken of er een geschikte nieuwe kabel voor jouw laptop tussen zit. Als je nog oude elektronica thuis hebt liggen, kun je deze eveneens bij de ICT kringloop inleveren. De medewerkers repareren deze, zodat ze door anderen gekocht kunnen worden en weer een nieuw leven krijgen.

De reparatieservice

Als je problemen hebt met je pc of laptop, dan kun je deze langs komen brengen bij de ICT kringloop. Ook als je te maken hebt met een virus of ander probleem, weten de medewerkers van de kringloop dit snel weer op te lossen. De problemen kunnen dan liggen in de software, de programma’s op de laptop of pc, of de hardware. De hardware bestaat uit de verschillende onderdelen van de apparaten. De specialisten van de ICT kringloop weten hoe ze apparaten het beste uit elkaar kunnen halen en kunnen repareren.

Dagbesteding

Voor (jong)volwassenen die om welke reden dan ook niet in staat zijn om naar school te gaan, of geen werk hebben, biedt de ICT kringloop dagbesteding aan. Dit ligt altijd op het gebied van ICT-recycling. Ideaal dus voor mensen die een passie voor elektronica en ICT hebben en hier graag mee bezig zijn. De dagbesteding bestaat uit het onder begeleiding demonteren van apparaten. Zo leer je de binnenkant van laptops en tv’s goed kennen en weet je hoe je deze kunt opknappen. De opgeknapte onderdelen worden vervolgens doorverkocht via de winkel van de ICT kringloop.

Gerelateerde berichten

Gratis reclame, zo doe je dat

Maximale reclame met een minimaal budget. Klinkt goed hè? Er zijn mogelijkheden om dit waar te maken. Dit hoeft geen geld te kosten, alleen wat...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden