NBV Site

Cambridge Engels cursus online volgen

Geplaatst op

Ben je van plan om in het buitenland te gaan wonen of werken en wil je jezelf goed verstaanbaar kunnen maken in het Engels, dan is een Cambridge cursus Engels een van de meest ideale manieren. Deze cursus is online te volgen en kent verschillende niveaus. Zo is er een beginnersniveau voor mensen die de Engelse taal nog niet goed beheersen en een cursus voor mensen die het Engels goed beheersen en zich op professionele wijze willen kunnen uitdrukken in het Engels.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De Cambridge cursussen Engels zijn in principe geschikt voor iedereen die zijn of haar kennis over de Engelse taal willen verbeteren. Daarnaast zijn de cursussen vooral geschikt voor mensen die voornemens zijn om in het buitenland te gaan werken. Veel cursisten die deelnemen aan de cursussen Cambridge Engels zijn bijvoorbeeld mensen die in het buitenland les willen geven, al dan niet als vrijwilliger. Voor veel onderwijsinstellingen en scholen in het buitenland is een erkend certificaat of diploma nodig om les te mogen geven en de cursus Cambridge Engels voldoet aan alle internationale standaardeisen.

Two Books Beside Two Chalks

Cursus Cambridge Engels voor beginners

De cursus Cambridge Engels kent vier verschillende niveaus. Het eerste niveau is het Preliminary certificaat. Je kunt deze cursus volgen wanneer je Engelse taalniveau A2+ is en je werkt toe naar niveau B1+. Zit je eenmaal op B2 niveau, dan kun je de cursus Cambridge First volgen. Hierbij werk je van niveau B1+ naar niveau B2 en kun je aan het eind van deze cursus deelnemen aan de Cambridge First Certificate Test. Heb je die behaald, dan kun je in principe al in het buitenland aan de slag, bijvoorbeeld als onderwijzer Engels.

Text on Shelf

Cursus Cambridge Engels voor gevorderden

De cursus Cambridge Advanced is ideaal voor mensen die het Engels al goed beheersen, maar hun spreek- en schrijfvaardigheid willen verbeteren. Heb je deze cursus voltooid, dan kun je deelnemen aan het internationaal erkend Cambridge Advanced examen. Tot slot is er de cursus Cambridge Engels Proficiency. Hiermee leer je jezelf uitdrukken in de meest uiteenlopende situaties en ontvang je een afsluitend certificaat dat wereldwijd erkend is. Met dit certificaat in handen kun je zonder problemen aan de slag op bijvoorbeeld een universiteit of grote ontwikkelingsinstellingen, zoals Unicef.

Gerelateerde berichten

Gratis reclame, zo doe je dat

Maximale reclame met een minimaal budget. Klinkt goed hè? Er zijn mogelijkheden om dit waar te maken. Dit hoeft geen geld te kosten, alleen wat...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden