NBV Site

Welke verzendverpakkingen heb ik nodig?

Geplaatst op

Er is veel keuze uit verschillende verpakkingen. Allerlei typen waarmee je je klanten en / of vrienden kunt verrassen. In deze blog nemen we een aantal opties met je door. Het leuke is dat je in principe veel verschillende ontwerpen kunt kiezen. Lees snel verder over verschillende verzendverpakkingen.

Leuke verzendverpakkingen

Als bedrijf wil je natuurlijk niet over komen als een saaie Piet. Kijk het moet natuurlijk wel uitkunnen, maar als je er budget voor hebt, dan is het geen gek idee om te kiezen voor extra leuke verzendverpakkingen. Denk bijvoorbeeld aan metallic kleur enveloppen of cadeautjes als verzendverpakking. Hoewel dit laatste bij een bezorging een complicerende factor invoert, want zo’n verpakking kan vaak niet door de brievenbus.

Meer ontwerpen

Er is nog zoveel meer te ontdekken in de wereld van de enveloppen, zoals diverse zakelijke uitvoeringen met een raampje waardoor de klant zijn of haar naam en adres kan lezen die op de brief staat. Voor dingen die breekbaar zijn, bestaan er enveloppen met bubbeltjes plastic. Daarnaast zijn er verzendverpakkingen met een hoogte (dus geen enveloppen) die passen door de brievenbus. Een T-shirt, cd of boek past daar makkelijk in. Diverse aanbieders van verzendverpakkingen bieden je de mogelijkheid om een verpakking zelf te ontwerpen en de maten door te geven. Dat is dus echt maatwerk.

Zelf ontwerpen

Wanneer je zelf een verzendverpakking ontwerpt denk dan aan de volgende dingen:

  • Je bedrijfslogo
  • De kleuren van je huisstijl terug laten komen in je ontwerp
  • Zorg voor een goede pasvorm, je producten moeten er goed inpassen

Geschenkdozen

Als bedrijf wil je een goede indruk maken op je klanten, dat kun je doen door geschenkdozen samen te stellen. Het is heel gebruikelijk dat ondernemers elkaar relatiegeschenken geven. Hoe leuk is het dan dit te doen met een geschenkdoos waar dingen in zitten waar je echt iets aan hebt. Kant en klaar zijn er geschenkdozen te koop, dat wil zeggen de lege dozen. Deze kun je zelf vullen met interessante geschenken:

  • Boek
  • Producten van je bedrijf
  • Leuke handige dingen: USB-stick, powerbank of een waardebon

Conclusie

We raden je aan om verzendverpakkingen te laten maken en goed na te denken over het doel, want moeten ze door de brievenbus kunnen of niet? Moeten ze shinen of dienen ze een eenvoudiger doel? Wordt het een envelop of eerder een doosje dat al dan niet door de brievenbus kan? Laat je informeren door een expert en geniet van de voordelen van bijzondere verzendverpakkingen op maat.

Gerelateerde berichten

Veiligheid en groei van betonplaten

In onze samenleving spelen betonplaten een vaak onopgemerkte, maar essentiële rol, waar ze niet alleen bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie...

Lees meer

Optimaal Profiteren van een Professioneel Administratiekantoor voor Bedrijven

Een goed beheerde administratie vormt het fundament van elk succesvol bedrijf. Het is de sleutel tot het nemen van weloverwogen beslissingen, het...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden