NBV Site

Welke verzenddozen zijn er allemaal?

Geplaatst op

Voor tal van producten zijn er verzenddozen te vinden die het verzenden een stuk gemakkelijker maken. In deze blog nemen we een aantal handige en leuke dozen met je door. We geven je ook tips wat je er nu precies me kunt doen. Lees snel verder en doe je voordeel met de tips die je in deze blog kunt ontdekken. Be creative, be inspired!

Welke soorten verzenddozen kun je kiezen?

In deze blog nemen we een aantal soorten verzenddozen met je door die in relatie tot verschillende producten erg handig zijn:

Wijndozen

Heb je een leuke collega die je wel eens in het zonnetje wilt zetten of een zakenrelatie waaruit voortvarende deals komen? Dan is het misschien leuk om als geschenk een wijndoos te sturen. Wijndozen zijn natuurlijk speciaal gemaakt om gemakkelijk wijnflessen te versturen. Het betreft in vele gevallen een doos met uitvouwbare kleppen aan de bovenkant. In de kartonnen doos zitten tussenschotjes, ook van karton, die de verschillende flessen netjes boven elkaar houden. Je kunt 2 lagen van 3 flessen stapelen in een wijndoos.

Brievenbusdozen

Stel je hebt een webshop en je wilt je producten richting de klant sturen, maar de klant is niet zo vaak thuis en het product dat deze consument besteld heeft is relatief klein, zodat het best past door de brievenbus. Een brievenbusdoos biedt in dit geval uitkomst. Het voordeel is dat de klant niet thuis hoeft te zijn als het bestelde product gebracht wordt.

Bruine pakketdozen

Een bruine pakketdoos is vrij eenvoudig en past afhankelijk van het formaat wel of niet door de brievenbus. Pas het formaat van de doos aan op het product dat je wilt verzenden. Er zijn meestal meerdere soorten bruine pakketdozen die leverbaar zijn.

LP verzenddoos

Deze grote zwarte schijf is helemaal terug van weggeweest: de langspeelplaat is superpopulair en een geliefd collectors item. Ook voor de geluidskwaliteit worden ze weer volop verkocht, omdat het zo lekker warm klinkt. Ja, de LP laat muziekopnames horen zoals ze bedoeld zijn. En dit laatste geldt zeker voor muziek uit de jaren zestig. Wil je een LP veilig verzenden, dan is LP verzenddoos een welkome hulp. We raden je aan om er indien mogelijk noppenfolie bij in te doen, dat is opvulmateriaal dat voor extra bescherming dient. Schrijf ook duidelijk op de doos: ´breekbaar´. In een verzenddoos kun je 1 – 3 LP’s verzenden. Ideaal als je platen verkocht hebt of zelf een shop hebt waarmee je in LP’s grossiert.

Gerelateerde berichten

Veiligheid en groei van betonplaten

In onze samenleving spelen betonplaten een vaak onopgemerkte, maar essentiële rol, waar ze niet alleen bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden