NBV Site

Wat is onmisbaar in het zakenleven

Geplaatst op

Je kunt niet meer om het gebruik van engels heen wanneer je werkt in een fors bedrijf. Zelfs wanneer je zelf geen engels hoeft te spreken op de werkvloer, zullen veel documenten en computersystemen in het engels zijn. Klik hier, wanneer je daar niet op voorbereid bent.

Je vaardigheden in het engels uitbreiden

De generatie die geen engels op school heeft gehad, heeft niet meer een bijzonder groot aandeel binnen bedrijven vandaag de dag. Toch is er een behoorlijk groot aantal werknemers waarvan de kennis van zakelijk engels niet groot genoeg is. Het engels dat op scholen gegeven wordt verschilt van dat wat in bedrijven veel voorkomt. Beide terreinen hebben een lange lijst met woorden die vooral daar gebruikt worden. Een taaltraining engels voor medewerkers van een bedrijf is erg persoonlijk. De cursus richt zich erop om jou vaardiger in het gedeelte van het engels te maken, waarin jij beter moet worden en dat je dagelijks nodig hebt.

Deuren gaan open voor iedereen die goed engels spreekt

Een taaltraining geeft mensen de kans om te doorgronden waar presentaties en documenten in het engels om draaien. Op deze manier zul je je werk beter kunnen doen en actiever aan besprekingen kunnen deelnemen wanneer deze in het engels plaatsvinden. Het kan dan zo zijn dat er ineens functies voor je beschikbaar zijn waar je eerder een belangrijke kwaliteit voor miste, namelijk goed zakelijk engels verstaan en spreken. Misschien zit er zelfs wel een leuke zakenreis voor je in.

Verschillende terreinen van het zakelijk engels

Weinig mensen die engels als tweede taal hebben beheersen de complete zakelijke engels woordenschat, zelf mensen van wie dit de moedertaal is, komen wel eens woorden tegen waarvan ze nog nooit gehoord hebben. Het gaat dan voornamelijk om het jargon van een bepaald vakgebied. Naast woorden die op iedere werkvloer gebruikt worden zal je afhankelijk van het soort werk dat je doet een rijtje woorden moeten leren. Wanneer je wisselt van werk kan een cursus engels daarom een handige toevoeging zijn aan de voorbereiding.

Feilloos Nederlands leren spreken en schrijven

Niet iedere Nederlander die een baan heeft waarin veel teksten geschreven moeten worden, kan op een correcte zakelijke manier schrijven. Met een cursus nederlands is het naast het uitbreiden van je woordenschat ook mogelijk om op de juiste wijze te leren schrijven. Afwisseling in een tekst en goed gebruik van signaalwoorden zijn belangrijke onderdelen van schrijven op een manier waarmee je serieus wordt genomen door de lezer, iets dat een bedrijf altijd graag wil.    

Gerelateerde berichten

Veiligheid en groei van betonplaten

In onze samenleving spelen betonplaten een vaak onopgemerkte, maar essentiële rol, waar ze niet alleen bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie...

Lees meer

Optimaal Profiteren van een Professioneel Administratiekantoor voor Bedrijven

Een goed beheerde administratie vormt het fundament van elk succesvol bedrijf. Het is de sleutel tot het nemen van weloverwogen beslissingen, het...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden