NBV Site

Hier moet je rekening mee houden bij een bedrijfsverhuizing

Geplaatst op

Het regelen van een bedrijfsverhuizing kan lastig zijn. Want hoe weet je nou precies waar je allemaal rekening mee moet houden? Hetgeen waarmee je rekening moet houden kan in zo’n vijf categorieën worden opgedeeld. Deze categorieën zijn: het nieuwe pand, wat je moet doen vóór de verhuizing, de verhuizing zelf, wat je moet doen na de verhuizing, en als laatste, de juridische aspecten. Het is belangrijk dat je tijdens het verhuizen van kantoor al deze categorieën in de gaten houdt. Want als je een of meerdere dingen vergeet, kan het zomaar zijn dat de hele verhuizingen in de soep loopt. In deze tekst behandelen we de eerst twee categorieën.

Categorie een: hetgeen dat je moet doen vóór de verhuizing

Zoals eerder in de tekst was gesteld, is het regelen van een bedrijfsverhuizing veel werk. Het eerste wat zou moeten gebeuren, is een goedkeuring krijgen van de gemeente over het nieuwe pand. Dit is zodat jij en de gemeente op één lijn zitten over bijvoorbeeld het doel van je nieuwe pand. Verder moet je controleren of het pand wel in een goede staat is én of het alle faciliteiten heeft die je nodig hebt. Als dat niet het geval is, moet je wachten met het verhuizen van kantoor. Dan moet je het pand eerst nog verbouwen zodat het wel aan alle eisen voldoet. Als laatst is het belangrijk dat het pand ook bereikbaar is voor zowel personenauto’s als laad- en losvoertuigen.

Categorie twee: de verhuizing zelf

Als je alle voorafgaande zaken hebt geregeld, is het tijd voor de echte verhuizing. Tijdens het regelen van een bedrijfsverhuizing is het belangrijk dat je een verhuizer hebt aangesteld. Ook moet kan je alvast je nieuwe adres op je site neerzetten. Maak een werknemer verantwoordelijk voor het verhuizen. Deze kan dan op zaken letten zoals het tijdschema. Verder is het belangrijk dat je de plattegrond van je nieuwe pand in de gaten houden. Als je rekening houdt met deze zaken, ben je al goed op weg. Het verhuizen van kantoor is veel werk, maar uiteindelijk zeker de moeite waard.

Gerelateerde berichten

Veiligheid en groei van betonplaten

In onze samenleving spelen betonplaten een vaak onopgemerkte, maar essentiële rol, waar ze niet alleen bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden