NBV Site

Een gietvloer is de basis van je bedrijf

Geplaatst op

We komen de gietvloer steeds vaker tegen in het midden- en kleinbedrijf. Waarom zijn deze gietvloeren eigenlijk zo populair geworden? Niet alleen in bedrijven, maar ook in woningen en in praktijken van bijvoorbeeld fysiotherapeuten komt het steeds vaker voor dat er een gietvloer ligt. In deze blog nemen we met je door hoe het precies in elkaar zit, zodat je weet of jij ook zou kunnen van een van de gietvloeren.

De voordelen van een gietvloer 

We nemen een aantal voordelen van gietvloer met je door, zodat je weet waar precies de kansen voor jou liggen. Denk aan de volgende voordelen:

  • De vloer is erg bestand tegen zuren en agressieve schoonmaakmiddelen. In de industriële sector heeft deze vloer zich zeer goed weten te houden tegen zware belasting zoals zware machines of de zojuist genoemd de schoonmaakmiddelen waarmee de vloer schoongemaakt wordt. Dit is zowel thuis als bijvoorbeeld in de praktijk een bijzonder prettige eigenschap van de gietvloer. Deze is makkelijk bestand tegen vocht en is dus goed schoon te maken met dweil.
  • Er zijn veel verschillende soorten kleuren waarin de gietvloer beschikbaar is. Dit laatste komt doordat de gietvloer gemaakt is van kunststof. Deze kun je in elke RAL-kleur maken als je dat wilt. Zo past de vloer altijd bij het ideale concept voor je bedrijf. 

Conclusie

Omdat de gietvloer zo sterk is en veelzijdig, wordt deze al snel de basis van je bedrijf. Dit bedoelen we natuurlijk een beetje in overdrachtelijke zin, want het gaat natuurlijk over de basis van het design van je interieur van je kantoor. Maar in letterlijke zin van het woord is het ook waar, want de gietvloer is door een stevige eigenschappen waarlijk een basis waar je jarenlang overheen kunt lopen. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat er bijvoorbeeld een kan koffie overheen valt. De vloer is namelijk ondoordringbaar voor vuil, bacteriën en vocht.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden