…of liever vanuit je eigen huis? Het bijverdienen als bijlestutor was nog nooit zo makkelijk! Studentvoorstudent is een platform dat tutoren en studenten samenbrengt op basis van zoekprofielen. Het vinden van de juiste bijlesdocent of het aanbieden van tutoring worden op de website gefaciliteerd. Het mooiste? Geef bijles in Amsterdam en je hoeft niet per se aan huis te komen of bijles bij jou aan de keukentafel te geven: het kan net zo makkelijk online.

Tutoren van Studentvoorstudent

Tutoren zijn over het algemeen studenten die minimaal een 7.0 hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Dit kunnen vakken zijn van de middelbare school of van een studie. Zo kan iemand een 8.5 hebben gehaald op het middelbare schoolexamen, nu Nederlands studeren en daarmee de ideale persoon zijn om voor het vak Nederlands bijles te geven aan scholieren. De ideale studentenbaan waarbij je zelf je tijd kan indelen!

Bijles geven

Studenten en leerlingen zoeken meestal een tutor op basis van een bepaald vak, bijvoorbeeld wanneer ze bijles Wiskunde of Engels nodig hebben. Daarnaast is te filteren op woonplaats, zodat er een juiste match gevonden kan worden. De tutorprofielen geven een goede weergave van de vaardigheid in een bepaald vak en de persoonlijkheid van de tutor. Op basis daarvan kan een scholier contact opnemen. Via de chat op de site kunnen de partijen een datum en locatie afstemmen. Liever online bijles volgen? Dat kan natuurlijk ook!