NBV Site

Beveiliging van je bedrijf is geen slecht idee

Geplaatst op

Veel ondernemers hebben ontdekt dat gewoon glas niet sterk genoeg om bijvoorbeeld een baksteen tegen te houden. Steeds vaker zien we ongeregeldheden rondom voetbalwedstrijden en demonstraties. Dan is het wel zo fijn dat je zeker bent van je zaak dat je winkel er daarna nog is. We hebben in de coronavirus beelden gezien waarbij winkels geplunderd worden door actievoerders. Tenminste zo noemen ze zichzelf, wij zien ze meer als vandalen. Er is een sterke glassoort waar je veel profijt van kan hebben in dit soort situaties: plexiglas. Bij dokter-plexiglas.nl weten ze alles over het materiaal. Zo kun je de informatie krijgen die je nodig hebt voor je project. 

Beveiligen van je bedrijf 

Het is mogelijk om je bedrijven op een goede manier te beveiligen zodat de relschoppers en plunderaars geen kans krijgen je winkel overhoop te trekken. Wij raden je aan om te gaan voor plexiglas. Dit glas is 30 keer sterker dan gewoon glas en gemakkelijk te bewerken. Daarbij is het een stuk lichter. In feite hebben we het hier over een heldere kunststof die flexibel is. De inslag van een grote bak- of straatsteen wordt dus prima opgevangen. Daarbij splintert het glas niet, zodat je gewoon de volgende dag je zaak weer kan open gooien (als er natuurlijk geen anti-coronamaatregel van kracht is).

Andere dingen die je kunt doen 

Vergeet niet andere maatregelen te treffen om je winkel te beveiligen: plaats een camerasysteem en maak daar gewacht van door stickers op de ramen te plakken. Tralies achter de ramen is een slim idee om inbrekers buiten de deur te houden. Zorgt ervoor dat je goede sloten hebt. Het is erg slim om, als je verwacht dat er schermutselingen en rellen plaats gaan vinden, de ramen met houten panelen dicht te timmeren. Zeker in extreme situaties is dit een extra beveiliging.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden