NBV Site

Af en toe een bedrijfsbus nodig? Korte huur is ideaal!

Geplaatst op

Wanneer je een bedrijf hebt, waardoor om de zoveel tijd een bepaalde hoeveelheid zaken vervoerd moet worden, dan hoef je in principe geen vaste bedrijfsbus te hebben. Veel slimmer is het dan om een goedkoop busje huren bij Bert Jonk te overwegen. Op deze manier kun je veel besparen op de maandelijkse lasten. Hieronder gaan we een aantal situaties noemen waarin een gehuurde bus praktisch kan zijn. We nemen het in deze blog met je door. 

Één of twee keer levering in de maand

Stel je voor, je hebt een zaak die één of twee keer in de maand een levering doet aan een X aantal klanten. Dan is het echt niet nodig om een vaste bedrijfsbus op je wagenpark te hebben staan. Veel slimmer is het dan om één of twee keer per maand een bus te huren. Dit kan al heel goedkoop en je bespaart een heleboel kosten op deze manier.

Klanten bezoeken

Heb je een aantal beperkt aantal klanten die je maandelijks wilt bezoeken? Dan kun je een busje of een auto huren om op deze manier gemakkelijk bij de klanten aan te komen. Je hoeft dan ook niet met het openbaar vervoer. In vele gevallen zitten er veel voordelen aan het huren van een auto. Natuurlijk zijn er ook mensen die graag leasen, maar dit neemt ook alweer een flink deel van je budget in beslag. Goedkoop een busje huren of een auto is slim en prettig reizen.

Privégebruik, kilometers besparen

Natuurlijk is het zo, dat je ook een combinatie kan maken tussen de verschillende manieren van woon-werkverkeer. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om privé juist een busje te huren en voor de zakelijke kilometers je leaseauto te houden. Op deze manier kun je besparen op je gereden kilometers, er zit immers een maximum aan het aantal kilometers dat je mag rijden. Dit is een limiet die te vinden is in je leasecontract. Een auto of busje huren is een goed idee als je met familie, vrienden of kennissen een leuke trip wilt maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden